Tip en ven     Bookmark and Share      
 

Vandkunst via innovation
Virksomhed Fokdal Springvand

Aktør

DELTA
 
Arrangement er afholdt 25.03.2010
Infomaterialer
 virksomhedpræsentation 
Tale v. Kenny Jensby,
Erhvervsdirektør i Holbæk Regionens erhvervsråd
 
Kontaktperson Innovationskonsulent Kai Ormstrup Jensen mobil 2513 1699
koj@delta.dkBeskrivelse af virksomheden

Fokdal springvand a/s udvikler og producerer springvand bl.a. til kontormiljøer. Produkterne øger luftfugtigheden og skaber derved et bedre indeklima, til gavn for arbejdsmiljøet.. Fokdal springvand tilbyder kunderne en række mindre springvand, der er tilpasset, så de opfylder brugernes ønsker til blandt andet, befugtning af luft en, rensning af luften for stø vpartikler, samtidig med at det virker dekorativt og fungerer som skulptur/kunst, fra danske kunstnere, på kontoret.

 

Link til virksomhedens hjemmeside:http://www.fokdalspringvand.dk/


Udfordringen

Problemstillingen for virksomheden var at fastholde en tilstrækkelig vandkvalitet af det vand der cirkulerer rundt i et indendørs springvand. Virksomheden havde igennem længere tid arbejdet på at løse dette problem og havde tidligere haft kontakt til vidensinstitutioner uden held.

 

"Den nødvendige viden vi havde brug for var ikke længere væk end et møde med innovationsagenterne."

 

Direktør Jørgen Fokdal


Rådgivningen

Virksomheden modtog innovationsrådgivning fra DELTA samt konkret hjælp til at få skabt kontakt til de rette kompetencer, der kunne identificere fejlårsagen, samt sikre at der blev fundet en løsning.  


Hvor er virksomheden nu

Filtersystemet er nu videreudviklet så det har en tilfredsstillende filterfunktion, der lever op til de kvalitetskrav virksomheden stiller.

Beskrivelse af aktøren DELTA

DELTA er blandt de førende leverandører af teknologisk service og hjælper det danske erhvervsliv med at implementere deres ideer. We help ideas meet the real world.

 

Gennem projektet regionale innovationsagenter finansieret af Forsknings- og Innovationssty­rel­sen og midler fra regional udvikling, i Region Sjælland, har DELTA’s innovationsagenter været i stand til at understøtte en række af regionens virksomheder, på fokuserede områder, til et punkt hvorfra de selv er i stand til at fuldføre processen. Dette ville ikke have været muligt uden støtte fra regional udvikling.

Stemningsbilleder fra Fokdal arrangementet:
INNOVATIONSstafetten - webadmin: evv.dk